EĞİTİM   |   Seminer Eğitmenleri   |   Erdem İliç
Erdem İliç

Eğitim

Doktora Ankara Üniversitesi Radyo TV Sinema Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Ankara Üniversitesi Radyo TV Sinema Ana Bilim Dalı

Lisans ODTÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi

 

Düzenlediği Atölyeler

um:ag film atölyeleri

Sinetopya film yapım atölyesi

Sinemardin DSLR ile film yapımı

İşçi Filmleri Festivali Film Seminerleri

 

Filmografi

Pleroma (2016)

Yuğ (2013) um:ag film atölyesi kapsamında

Pivaz (2013) Montaj

Live: The Rain (2013) 10. Akbank Kısa Film Festivali Deneysel Kısalar Bölümü 2014

Temas (2013) um:ag film atölyesi kapsamında

Live Mardin (2012) Sinemardin DSLR ile film yapımı atölyesi kapsamında

Matruşka (2012) um:ag film atölyesi kapsamında

Formasyon (2012) um:ag film atölyesi kapsamında

Yasanın Önünde (2011) um:ag film atölyesi kapsamında

Live The Second Day (2011)

Live (2010)

Error (2010)

Dream (2009)

Machine (2008) Ankara Uluslararası Film Festivali Ulusal Kısa Film Yarışması 2008