Hobi Atölyeleri Başvuru Formu

Çok iyi
İyi
Orta
Yazma
Konuşma
Okuma

Hobi atölyelerinden nasıl haberdar oldunuz?

Seçtiğiniz atölye konusunda daha önce bir çalışmanız oldu mu? Bu atölye hakkında deneyime sahip misiniz? Bilginiz ve tecrübeniz varsa hangi düzeyde?

Seçtiğiniz atölyeye neden katılmak istediğinizi, atölyeden beklentilerinizi ve program konusuyla ilgili genel bilgilerinizi en çok iki yüz sözcükle anlatınız.

  • Hobi Atölyeleri haftasonu düzenlenecektir, saatler katılımcılarla beraber belirlenecektir. Katılım belgesi alinabilmesi için devam zorunluluğu vardir.
  • Başvuru sırasında 2 adet vesikalık fotoğraf alınacaktır.


Başvuru formunda benden istenen açıklamara eksiksiz ve doğru yanıt verdiğimi, istenen belgelerde bir eksik olmadığını bildiririm.

Vakfın, başvurumu kabul etmeme hakkı olduğunu kabul ederim.

Atölye süresi boyunca, vakfin ve atölyelerin genel düzenini bozucu, vakif çalişanlarini, atölye eğiticilerini ve diğer atölye katilimcilarini rahatsiz edici söz ve davranişlar sergilemem halinde, kaydimin, uğur mumcu araştirmaci gazetecilik vakfi tarafindan tek tarafli olarak feshedilmesini / iptal edilmesini kabul ve taahhüt ederim.

Twitter'dan takip et Facebook'da paylaş | Gruba Katıl RSS'e üye ol, yakından takip et